• Meeloopdag leerling groep 8 - andere vorm

Meeloopdag leerling groep 8 - andere vorm


Zoals je vast al dacht, kunnen wij de Meeloopmiddag op 20 januari niet door laten gaan. Tot en met 16 februari mogen er geen fysieke wervingsactiviteiten op scholen in de regio plaatsvinden. 

Wil je een kijkje nemen in school, bezoek dan de digitale Open dag op 6 februari. Of ga dan naar de virtuele tour door school. Je loopt zelf door middel van een muisklik de gangen door, je ontdekt de aula tot en met de pingpongtafel, je neemt een kijkje in de lokalen en verkent ons sciencelab. Ook zie je waar de leerlingen van het Tweetalig Onderwijs en de Leerlijn Expressie les krijgen, maak je kennis met onze mini-leerpleinen, kom je zelfs te weten waar de kluisjes zijn en ervaar je hoe kleurrijk en licht het bij ons binnen is. In de virtuele tour zijn 18 filmpjes te bekijken, onze leerlingen Bente en Cain vertellen je daarin over verschillende plekken.

We hopen je na 16 februari wel op school te mogen rondleiden, als je daar interesse in hebt, vul dan het onderstaande formuluier in. Of misschien kunnen we je virtueel rondleiden.